Tegeltje met spreuk

Tegeltje met spreuk maken? Wij hebben heel veel leuke tegeltjes met allerlei spreuken. Alle spreukentegeltjes kun je zelf wijzigen. Zet er je eigen spreuk op en maak er iets unieks van! Topkwaliteit en Topservice in Tegelspreuken!

Weergeven 1 t/m 48 van in totaal 197

Tegeltjes met spreuken, wij hebben ze. Alles kan, want je kunt ook je eigen spreuk op een tegeltje zetten. We hebben een grote collectie met leuke spreukentegeltjes die je naar wens zelf kunt aanpassen. Zie je een leuk tegeltje met spreuk in onze collectie? Klik erop en je kunt de tegel bewerken en er je eigen spreuk op zetten. We hebben ook veel mooie lettertypen en kleuren waarmee je jouw spreukentegeltje mooi kunt maken. 

Een paar tips bij het maken van jouw spreukentegeltje: bedenk eerst wat voor soort tegeltje je wilt maken. Wil je een delfts blauw tegeltje met spreuk? Kijk dan eens bij onze collectie tegeltjes met delfts blauw design. We hebben veel tegelspreuken waar je uit kunt kiezen. Zie je een leuk ontwerp, dan kun je de tekst die erop staat gewoon wijzigen. Dat werkt zo: klik op de tekst en je ziet de cursor verschijnen. Nu kun je de bestaande tekst weghalen en jouw eigen spreuk er op zetten. 

Heb je je spreuk getypt, kies dan een lettertype in het menu aan de rechterkant. We hebben een grote keuze in lettertypes. Ook hebben we veel kleuren die je kunt gebruiken voor jouw tekst. Wil je jouw spreuk in verschillende lettertypes op het tegeltje plaatsen? Breek de tekst dan op in verschillende stukjes. Met knop '+ tekst toevoegen' kun je meerdere losse teksten op jouw tegeltje zetten. Iedere losse tekst kan een ander lettertype krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit spreukentegeltje.

Voor inspiratie en leuke tegelspreuken kun je in onze collectie genoeg vinden, gebruik de filters aan de linkerzijde om precies het tegeltje te vinden wat je zoekt. Heb je even geen inspiratie voor een tekst of spreuk? Op internet kom je een schat aan mooie, wijze en grappige spreuken tegen. Wil je je eigen spreuk of wijsheid op een tegel zetten, dan kan dat natuurlijk ook. 

De mooiste spreukentegeltjes maak je zo, met Tegeltje2go!